Kakaóscsiga
2017.06.18
Hozzávalók:
- 60 g Szafi Free Expressz lisztkeverék
- 10 g eritrit
- csipet só
- 1/2 bio citrom héja
- pár csepp citromlé
- 50 g víz
- 1 tojás
- néhány csepp víz, folyékony édesítő 20 zsírszegény kakaópor
- Tetejére: Narancslé, és olaj vagy olajspray.
Gyúrjuk össze a tésztát, pihentessük 5-10 percig, majd nyújtsunk belőle tésztalapot.
Kenjük rá a krémet, szorosan tekerjük fel, formázzunk belőle csiguszt.
Sütés:
Előmelegített 160 fokos sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben, alsó-felső programon 15 percig süssük, majd kenjük le a tetejét kókuszolajjal, és süssük tovább 10 percig.
ÖSSZESEN 25 PERC!
